Klik på et flag for at oversætte denne side i det lands naturlige sprog
1 / 2

Jesus er levende og taler stadig til mennesker i dag ligesom Han gjorde da Han var med Hans disciple på jorden. På denne side kan du høre og læse oplevelser som mennesker havde med Jesus, helvede, eller Guds evige rige i Himmelen; enten ved vision, drøm, eller åndelig besøg.

Spørgsmål eller bemærkninger?
Oversættere er nødvendigt til hvert sprog hvis muligt!! Hvis du er villig til at oversætte nogle af disse vidnesbyrds eller sider på denne side, e-mail mig!
Kontakt information:
E-Mail: [email protected]
Phone: 1(817)560-4034 Læg en besked og jeg vil ringe tilbage --Alfredo

Jesse Duplantis

Tætte møder med Guds natur

Jesse Duplantis, en evangelist salvede med glædens ånd, beskriver sådan en vidunderlig oplevelse i Himlen med Jesus. Han beskriver også adskillige overnaturlige oplevelser som er sket i hans liv der førte til hans besøg i Himlen. Glæde!!
Download Right Click Save As
178 MB WMV video file
Støt broder Jesse på hans website www.jdm.orgDen Realitet i Liv Efter Endeligt

EN Nøgtern Sandhed

Indeværende er kun få sig minut video klippe ud men klart identificerer en sag at vi negligere hen til spekulere oven på ofte. Folk rundt omkring os er bortkommet og selv om de omkomme uden Jesus, de gå ad helvede til. Behage sende indeværende video samkøre hen til nemlig mange nemlig God opmuntrer jer hen til lave.
Google Videos fileSyv colombianske unge

Rejse til Helvede og til Himlen

Dette er en skræmmende vidnesbyrd af 7 colombianske unge mennesker, som alle blev taget til helvedet samtidig. Den beskrevne historiefortælling giver bare et indblik i, hvor forfærdeligt en lidelse det er for dem der fortabte uden Jesus. Disse unge blev også givet det store privilege at træde ind i Himlen, og se hvor meget Gud elsker os, og ønsker at velsigne os hvis vi bare vil vælge Ham.
(Thanks to Claudia for the english translation!)

MS Word Doc
16.6 MB WMA audio file
MS Word Doc
Rich Text File
8.13 MB WMA audio file
MS Word Doc
Rich Text FileHenry Gruver

Seks timer i Himlen

Henry Gruver, en solid Guds profet, fortæller om hans 6 timers oplevelse i Himlen. Han går i detaljer vedrørende nogle ting som de retfærdiges hellige klæder, gaderne af guld, og musikken i Himlen.
Download Right Click Save As
100 MB MP3 audio File
13MB Real Audio StreamRicardo Cid

Otte timer i Himlen

Ricardo Cid, en evangelist fra Chile prædiker om hans åndelige rejse til den anden og tredje himmel. Han beskriver en alvorlig advarsel til kirken: ”Vær hellig som din Fader i Himlen er hellig!”
Google Video
MS Word Doc
Rich Text FileB.W. Melvin

Et ukendt land – helvedes magt

Bryan var som gennemsnittet ateist, levede et liv, hvor han gjorte nar af meningen med Gud. Han blev givet en overraskelse i sit liv, da han døde af at drikke Kolera-forurenet vand. Han blev givet en tur til helvede, hvor han så og hørte mange sandheder, som han havde fornægtet i Skriftet. Denne bog er et godt værktøj til at benytte overfor ateister, fordi Helligånden åbenbare svarene på en masse spørgsmål, som forårsagede at Brian tvivlede på Guds eksistens.
MS Word Doc engelsk

Download Audio Vidnedbyrd 1 stor .ZIP file 70 MB total

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Download Audio Vidnesbyrd 15 separate MP3 FilesBishop Earthquake Kelley

Mysteriet i Paradis

En sjælden nær død oplevelse, hvor Biskop Kelley blev vist Himlen. Han blev også givet en kraftig advarsel til kirken og til Amerika.
engelsk interview med Perry Stone
polsk interview med Perry StoneDaniel Ekechukwu

Oprejst fra døden

Daniel, en præst i Nigeria, døde i en bilulykke, og blev taget til Himlen og helvede af to store engle. Dette vidnesbyrd er vigtigt fordi det tydeliggør vigtigheden af tilgivelse. Havde Gud ikke givet ham barmhjertighed, ville Daniel måtte blive i helvede fordi han ikke havde tilgivet sin kone før han døde.
HTML Page
HTML Page (spansk)Anna Rountree

Den præstelige Brud og Himlens åbning

Disse er ren åbenbarelse af Jesus Kristus. De viser Jesus på vidunderlige måder som jeg aldrig oplevet, riger som jeg ikke viste eksisterede, taktik fra vores fjende og ubeskrivelig underværk af vores Gud. Find ud af hvorledes du opdager hemmeligheden om den skjulte opgang indtil Guds hjerte.
HTML Page
HTML Page
Sample Audio
Sample AudioRichard Sigmund

Et sted kaldt Himlen

Lyt, som Richard diskuterer på Sid Roth´s interview dele af hans oplevelse i Himlen. Han beskriver Livets Bog og mange undere som venter alle, som sætter deres lid til Jesus som Herre i deres liv.
1 2 3 4 5
Lyt til MP3 Interview FilesRetha Mcpherson

Der er altid håb

Retha, en tidligere Fru Sydafrika vinder, havde en traumatisk oplevelse i hendes liv, da hendes søn Aldo næsten døde i en bilulykke. Efter mange måneder, rejste Gud Aldo op og helbredte ham. Aldo beskriver at han var i Himlen med Jesus samtidig dybt bevidstløs og forklarede at Jesus kommer tidligere end vi tænker os.
33 MB WMA audio fileVictoria Nasworthy

6 STORE STORE STORE engle

Victoria, en 4 ½ år gammel barn faldt af en poolslæde. Da hun faldt, løftede en engel hende ind i luften og satte hende omhyggeligt på jorden. Imidlertid, under dette øjeblik i evighed, blev hun taget til Guds Tronværelse. Hun blev sendt tilbage og fortælle hendes oplevelse fra et barns perspektiv.En borger I helvede

En sang sunget af en mand I helvede

En kvinde, kaldt Elisabeth havde et overnaturlig vision om en mand der brændte i helvede. Ved Helligåndens kraft, genskabte hun sangen sunget af den mand som brændte i helvede.
28.2 MB MP3 audio file
25.3 MB MP3 audio fileFreddy Hayler

Himlen -- Beretning

Freddy Hayler havde en fantastisk oplevelse I Himlen med Jesus, Faderen, og den hellige hær I herlighed. Han synger og fortæller dramatisk om hans oplevelser på en enestående måde. Du kan fuldt ud høre hans kærlighed til Gud i hans stemme.
Støt Freddy Hayler på www.songofangels.comJennifer Perez

Helvede er virkelig, jeg ved det, jeg var der!

Jennifer Perez, en 15 år gammel pige, blev taget til helvede efter hendes død og var blevet dømt af Gud, som en frafalden kristen. Gud fik barmhjertighed for hende, og kaldte hende tilbage, for at hun skulle vidne om, hvad hun så.
Download MP3 spansk og engelsk version i en 23 MB Zip file.
Læs vidnesbyrdet på svensk.
Læs vidnesbyrdet på engelsk.
Læs vidnesbyrdet på spansk.
Læs vidnesbyrdet på tysk.
Google VideoRoland Buck

Manden som talte med engle og engle på opgave

Roland Buck, en ”Assembly of God” præst, fik besøg af englene Michael, Gabriel og Chrioni i sit hjem. Disse engle gav sig til at udlægge Guds Hjerte for bortkommet og mange skjulte åndelige sandheder fundet i den Hellige Bibel.
PDF file
MS Word Doc
Læs fortsættelsenBill Wiese

23 minutter i helvede

Et utroligt vidnesbyrd af Bill Wiese og hans 23 minutters tur til helvede. Bill blev placeret i helvede, ikke som en tilfældig iagttager, men som en der ikke var frelst. Han beretter alle de forfærdelige detaljer med en sådan præcision at det fanger lytterne fra begyndelsen til slutningen.
23 MP3 audio tracks zipped
1 MP3 audio track 10 MB
langsom tilslutning Video (.wmv) 70 MB
medium tilslutning Video (.wmv) 97MB
hurtig tilslutning Video (.wmv) 170 MB


Gary Wood

Jeg døde og kom til Himlen

Dr. Gary Wood døde i en forfærdelig bilulykke og kom til Himlen. Hans søster bad for ham og han blev rejst op fra døden. I disse interview files, Gary taler om at møde sin bedste ven som var død år tidligere, og om Himlens herlighed.
1 2 3 4 5 6 Right Click Save As
Download I seks dele - MP3Aline Baxley

Jeg vandrede i helvede

Tilbed Gud for Hans barmhjertighed og godhed. En frafalden kristen ender med at dø i en alder af 40 og kommer i helvede. Gennem forbøn fra hendes mor og søster, bringer Gud hende barmhjertighedsfuld tilbage til livet. Bed om Helligåndens ledelse når du læser.
PDF file
MS Word DocIan McCormack

Et indblik af evighed

Denne mands oplevelse med Jesus Kristus efter hans død er meget bevægende. Han havde aldrig været interesseret i Gud før denne oplevelse. Efter han døde - fra et angreb af en box jellyfish, forstod han, at Jesus var barmhjertig mod ham på grund af hans moders bønner. Dette vidnesbyrd viser den enorme kærlighed, Gud har for enhver person!
MP3 audio file 17MB
WMA audio file 8MB
Læs engelsk tekst
Læs spansk tekst
Læs svensk tekst
Læs tysk tekst
Læs Mandarin kinesisk tekst
WMV adspredelse af vidnesbyrd på videoMary K. Baxter

En guddommelig åbenbarelse af helvede

Hør øjenvidnets vidnesbyrd om den sande eksistens af helvede. Mary Katherine Baxter var udvalgte af Gud til at lade verden vide om realiteten af helvede. Jesus Kristus viste sig for Mary over 40 sammenhængende nætter og tog Mary på en tur til helvede og Himlen. Hun vandrede med Jesus, gennem det forfærdelige helvede og talte med mange mennesker. Jesus viste hende, hvad der sker med sjæle, når de dør, og hvad der sker for de ikke troende og Guds tjenere, som ikke adlyder deres kaldelse.
MP3 audio tracks zipped 46 MB
MP3 audio tracks zipped 44 MB
PDF file
PDF file
PDF file
PDF file
PDF file
PDF file
PDF fileMary K. Baxter

En guddommelig åbenbarelse af Himlen

Vidunderlig beskrivelse af mange aktiviteter i Himlen. Efter perioden med besøg i helvede, Mary K. Baxter blev givet det privilege at besøge mange afdelinger af Himlen, så hvorledes det så ud in det åndlige rige når en person er født på ny, Guds biblioteker og mange andre undere.
PDF file
MS Word Doc
Læs bogen på svenskHoward O. Pittman

Placebo

Efter at have levet et meget religiøst liv, Howard døde af en anneurism og blev givet en åndelig tur til den anden Himmel, og vist de dæmoniske magters handlinger. Da han gik med sin engle til Himlens port, blev han rystet over Guds svar på hans liv i tjeneste.
PDF file
MS Word Doc
10 MB MP3 audio file from voice synthesizer
WMA File
WMA FileDr. Richard Eby

Taget til helvede

Dr. Richard Eby, kendt for sin tur til Paradis efter sin død efter et fald, beskriver en anden oplevelse da Jesus tog ham til helvede i to minutter.
Windows Media Video fileGuds fårekylling kor
Dette har intet at gøre med åndelige møder. Uanset dette, det er forbløffende hvorledes Gud har skabt naturen. En matematisk ingeniør skruede ned for lyden af fårekyllingers pippene om natten. Han sænkede lyden til hvad lyden ville blive, hvis det var ydet igennem et menneskes levetid. Lyt til den smukke engleagtige lyd.
MP3 fileBJ McKelvie

Et kik i helvedet

BJ, nu en evangelist, beskriver sin oplevelse i helvede efter sin død som en synder.
WMA audio file 8MBChoo Thomas

Himlen er så virkelig!

Choo Thomas blev givet en tur i Himlen af Jesus Kristus og også vist helvede. Hun blev givet et vigtigt budskab til menigheden. Alle kristne må høre dette.
One MP3 audio fileDr. Maurice S. Rawlings

Til helvede og tilbage: Dokumenteret nær dø oplevelse

Dr. Rawlings var ikke en troende på Jesus Kristus, men efter at have set en af hans patienters panik efter at have været død I få sekunder, har han ændret indstilling. Eksisterer helvede virkeligt? Find ud af det ved at lytte til nogle øjenvidner.
One 22 MB zipped audio file
One 208 MB WMV file
Google VideoBob Jones

Visioner af Himlen, helvede og det åndelige Rige

Bob Jones er en nu-til-dags seere fra Herren. På disse files, giver Bob os et kik ind til mange åndlige visioner og oplevelser han er blevet velsignet med gennem sit liv.
WMA file
WMA file
WMA file
WMA fileH.A. Baker

Visioner af Himlen, Visioner bagom forhænget, og Den tredje Verden

Disse tre bøger kan blive betragtet som en stor mængde af historier og uddybende detaljer om visioner og hændelser I Guds Himmelske Rige. H.A. Baker gør et fantastisk arbejde med at dokumentere profetierne og historierne af Guds mirakuløse arbejde med en fattig kinesisk forældreløshed. H.A. Baker var bedstefaderen til den aktuelle Rolland Baker, ægtemand til Heidi Baker og grundlægger of IRIS tjenesten baseret i Afrika.
PDF file
MS Word Doc
PDF file
Text file
PDF file
MS Word Doc 

Percy Collett

Jeg så Himlen og Guds Trone

Wow, hvilken fantastisk åbenbarelse
Vær venlig at gøre brug af Helligåndens bedømmelse når du lytter til disse forbløffende historier.
Zipped WMA files 88MB
Zipped WMA files 87MB
Zipped WMA files 80MBVisioner om Himlen og helvede

Helt ærligt jeg tror ikke at denne bog er skrevet af John Bunyan. Uanset dette, vidnesbyrdet inkluderet - ser ud til at være troligt. Det kaster lys over historien om en mand som næste begår selvmord og en engel tog ham i ånden for at se både Himlen og helvede. I Himlen, møder han Elias og lytter til hans forklaring om livet i Himmelske Riger. I helvede, møder han adskillige mennesker som forklarer torturerne i helvede.
PDF file
MS Word DocSadhu Sundar Singh

Visioner af Himlen og helvede

Sadhuen skriver om nogle af sine åndelige visioner og møder som han virkede i den specielle gave han kalder ”En tilstand af henrykkelse”. Sundar tror at for at en troende oplever Gud, må han overgive sig selv til tit til en stille bøn. Disse visioner er produkter af den stille tid.
PDF fileSheri Glover

Befalingsmand ned!

Skrevet af John Menken

Sheri beskriver i denne korte historie om hendes oplevelse da hun var på en rutine politi hidkald, og døde uventet. Gud havde barmhjertighed med hende og hun er nu i trofast tjeneste for Jesus med alt hun har! Dette er en god historie at printe ud og give ud som en Gospel traktat!
MS Word .doc file
Rich Text .rtf fileKød for den voksende troende

John Bunyan

Pilgrimmens vækst

John Bunyan skrev denne bog da han var I fængsel fordi han forkyndte Ordet.Det er en lignelse af prøvelser og oplevelser, som en sand kristen vil vandre i som han/hun vokser til modenhed. Læs denne bog med både oprigtig opmuntre dig og også hjælpe dig i åndelig vækst ved at se sejrer og fejl som hoved karakter i denne historie.
PDF file
MP3 zip file
MP3 zip fileThomas à Kempis

Imiteret i Kristus

Hele temaet I bogen skrevet af en 13. århundred munk var, at korsets vej (dø fra dine egne personlige ambitioner og din ret til at gøre hvad du har lyst til) er den kongelige vej til Gud. Denne bog er mest en dialog mellem Thomas og Jesus i bøn. Jeg anser denne bog for at være en meget betydningsfuld budskab til alle troende.
MS Word Document
MP3 zip file (Computer Synthesized Voice)
Individual Audio MP3 Tracks
MP3 zip file (menneskestemme)
PDF FileRick Joyner

Den sidste søgen

Lyt til "Den sidste søgen" af Rick Joyner, det er en sand åbenbarelse fra Herren, som vil resulterer i betydningsfuld åndelig vækst. Så mange fælder, faldgrupper, bedrag, og tåbelige fejltagelser bliver åbenbaret i denne bog. I virkeligheden, vil jeg ikke mene at nogen er en voksen Kristen med mindre de har lært disse HÅRDE lektioner!
Download Den sidste søgen (Den første del af bogen)
MS Word Document
WMA files (Computer Synthesized Voice)
MP3 file (menneskestemme)
PDF FileA.W. Tozer

Stræben efter Gud

Denne bog blev skrevet af en mand som lidenskabelig elskede Jesus. A.W. Tozer var en ivrig læser af det mystiske og ved at læse hans materiale, kan du se han sætter praksis i undervisningen. Bogen bringer på papir en stort vejkort for at leve et åndsfyldt liv.
PDF file
Text fileDave Roberson

Åndens vandring: Vandring I kraft

Denne bog peger på et problem som ikke syntes at blive talt om særlig meget mere, vigtigheden af at tale I tunger. Jeg er ikke her for at står over kristne baseret på deres evne til at tale I tunger. Imidlertid, broder Dave underviser i meget vigtige praktiske elementer. Han underviser ud fra hans oplevelse i over 30 års tjeneste. Hans tjeneste blev født efter at han gjorde en beslutning om at om at forlade sit arbejde og bare blive hjemme og bede I tunger I lige så mange timer om dagen som han arbejdede, Denne mand er sådan en ydmyg broder i Herren, og han tilskriver sine disposition til Helligåndens arbejde i ham, fordi han har bedt i ukendte tunger.
PDF fileBrother Lawrence

Fremgangsmåden i Guds nærhed

Skønt en ydmyg kok, Broder Lawrence lærte den største hemmelighed om at leve i Guds Rige her på jorden: kommunikerende med Herren helt igennem vores daglige arbejde. Han tilegnede sig kunsten at leve i Guds nærhed gennem dagen. Som han forklarede, "Jeg gør nu hvad jeg vil gøre i al evighed. Jeg velsigner Gud, priser Ham, tilbeder Ham, og elsker Ham med hele mit hjerte."Jose Muniz

Vidnesbyrd og formaning

Broder Jose Muniz, er en mægtig evangelist boende uden for Abilene, Texas. Han har været gadeprædikant i over 20 år og har en brændende lidenskab for at vinde sjæle og hjælpe andre om at vidne på gaden. Jeg kender ham personligt og kan stå inde for hans hæderlighed som en Guds mand. Vær opmuntret medens du ser ham prædike et salvede budskab om vigtigheden af at læse Guds Ord!
Download Right Click Save As
100 MB WMV video fileDarin Hufford

Bob's historie

Darin Hufford er en af disse få lærere som virkelig underviser i Guds Ords principper på sådan en enkel måde at dit hjerte fuldstændig forstår. Jeg elsker denne broders hjerte og hans ønske om, at kende Guds hjerte. Jeg håber at du vil blive opmuntret og udfordret af den historie af en mægtig åndens konge.
Download Right Click Save As
8.4 MB MP3 audio filePaul Washer

Oprørende Video Hen til Ungdom

Sjældent, lave jo en belærende sige sandheden ligefrem hen til folk i en kirke sammenkomst. Gøre bekendtskab med Paul Vasket, en nyere hverv hen til mange lande. Heri besked, han beder om en simpel afhøre, " goddag kende at du er oplagt? " Den vej og låge er begge to smal. Se efter dig selv hen til se efter selv om du er i den religion!
Download Right Click Save As
61 MB WMV video file
Download Right Click Save As
7.31 MB MP3 audio fileÅndelige vidnesbyrd

Disse er alle visioner eller oplevelser i det åndelige rige som ikke er publiceret i bogform. Bed Helligånden om ledelse i din læsning.

japansk tekst
Tak til Eternal Life Ministries, Japan!
Mitt Jeffords - En samling af profetiske visioners
Freddy Ruano - Min herlige opstandelse
Engelsk MS Word or Rich Text
Lyt til Spansk Audio
WMA or MP3

Lyt til Engelsk Audio
WMA or MP3